Major Gyöngyi: Minden a Luna Fox-trilógiáról

Luna Fox: A Remény árnyéka, 5. fejezet

2022. november 24. - Admin 01

Másnap reggel Kai kelt fel először. Felállt, és szétnézett maga körül. Lassan mindenki felébredt, de Lunát nem találták sehol.
– Luna! Luna! Hol vagy? – kiabált utána mindenki. Ekkor, egy közelben lévő kisebb domb mögül zajra lettek figyelmesek. Odaszaladtak, és egy kék pikkelyes sárkányt láttak meg.
– Ez meg milyenfajta sárkány? Ilyet még nem láttam! Kell félnünk tőle…? – kérdezte Tom.
– Nyugi! Ez… ez Luna! – mondta Lloyd.
– Miből gondolod? – kérdezték a többiek.
– Nézzétek! A sárkányok nem szoktak hátizsákot hordani – válaszolt Lloyd, majd közelebb ment nagyra nőtt kishúgához. Meg akarta próbálni valahogy visszaváltoztatni. Luna felnézett, de csak homályosan látott. Nem volt még jól. Lassan kék porral vette magát körül, amitől visszaváltozott emberré. Mindenki odaszaladt hozzá, és felsegítették. Luna hátizsákjából hirtelen kiugrott a kisróka. Már nem bírta tovább a viszontagságokat! Luna fáradt szemeivel ránézett, és elmosolyodott. Megcirógatta, és így szólt:
– Nahát, kisróka, most te vagy a sztár! Legyen ez a neved!


Star mindenki kedvence lett.

rajz5.jpg

kep5.jpg

untitled205_20221124150233.png

A bejegyzés trackback címe:

https://mjrgyngy.blog.hu/api/trackback/id/tr3417987014

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása